Jualan Mega Sempena Ulangtahun Pertama Lulu Setia City Mall, Setia Alam

Tahniahhhh dah selamat ulangtahun pertama buat Lulu Setia City Mall 🥰 tuptappp tupp tapp da setahun ye.. Haaa buat penduduk sekitar Setia City Mall, boleh lah korang shopping kaw kaw di Lulu Hypermarket, Setia Alam! Haaa nak tahu kenapa?! Terhad hanya 3 hari saja Lulu Hypermarket Setia City Mall mengadakan Jualan Mega sempena ulangtahun pertamanya….

Kitsui Whitie Snow . KEJELITAAN KULIT BERMULA DARI DALAMAN

Assalamualaikum semua Inginkan kulit yang cantik dan cerah ? Pastikan usus anda bersih dan sihat . Hanya mengambil masa selama tujuh hari sahaja untuk dapatkan usus yang sihat sekaligus kulit cerah dan mulus. Bila dalaman bersih, semua nya mudah untuk diserap ke dalam badan. Haaaa jom Fa kenal kan korang dengan produk Kitsui ni. Kitsui…

CHEWIES suplemen terbaik untuk kanak-kanak

Assalamualaikum semua, Harini Fa nak kongsi pasal Chewies suplemen untuk meningkatkan sistem immune anak kita. Kesihatan anak itu yang lebih utama! Sebagai seorang ibu, keutamaannya semestinya Anak. So sekarang ni dengan keadaan yang masih dihantui virus Covid-19 fa memang berikan suplemen tambahan untuk anak dan diri sendiri untuk menguatkan sistem immuniti secara semulajadi. CHEWIES Malaysia…

Pandemik 2021: RichWorks Komited Bantu 605,000 Bangsa Usahawan Bangkit Semula

Tahun 2021 yang diharungi sebelum ini menyaksikan pelbagai kisah dengan cabaran pandemik dan ditutup bersama musibah banjir pada akhir Disember lalu. Bukan itu sahaja, Pengasas RichWorks International Sdn. Bhd. (RichWorks), Datuk Wira Dr Azizan Osman bersama 31 ahli keluarganya juga dijangkiti COVID-19. Dan yang sangat menyedihkan Ibu mertua Dr Azizan meninggal dunia dan beliau sendiri…