Haruman Pewangi Fabrik AFY Haniff Kekal Sehingga 8 Jam

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua 😀

Rumahku syurgaku. Kalau dah syurga kita, mesti lah kita nak rumah kita wangi, kemas, bersih kan. Rumah wangi, kita pon terus jadi mood happy.

Pewangi fabrik dan udara fafa pakai produk dari AFY Haniff. Korang boleh spray je kat apa jua jenis fabrik. Spray je ruang tamu, dalam bilik tidur.

Kalau dalam rumah korang boleh spray kat sofa, langsir, pakaian, kasut, katil, helmet. Ia sesuai jugak untuk kenderaan.. korang spray lah car seat anak ataupun seat dalam kereta tu.

Spray je kat langsir
Seat kereta dan car seat anak

Ada empat jenis wangian dari pewangi fabrik AFY Haniff ni iaitu Lemon, Strawberry, Vanilla dan Lavender.

Untuk wangian kereta fafa pakai lemon supaya bau lebih segar. Tapi kalau untuk pakaian dalam almari tu fafa guna wangian lavender! Wangiiiiiiii macam kat kedai dobi.. impress betolll wangian macam ni.

Korang jangan terkejut ye, produk wangian fabrik ni ada logo HALAL. So ianya selamat lah untuk korang spray jugak telekung mahupun pada sejadah.

Ia mengandungi antibakteria yang mampu membunuh 99.9% kuman dan dilengkapi dengan Melaodour Counteractant Technology yang memberikan haruman kekal selama 8 jam pada fabrik. Menarik kannnnn…

Haa korang kene cuba dlu baru korang tahu dan jatuh cinta. Fafa rekemen sangat korang beli wangian lavender tu. Bak kata omputeh, boleh fall in love at the first sight. Hahha

KELEBIHAN
1. Tidak meninggalkan kesan pada fabrik
2. Meresap ke dalam fabrik dan menghilangkan bau hapak dan menyegarkan
3. Cepat kering (kurang 6minit) selepas disembur pada fabrik
4. Menghapuskan bakteria penyebab bau (bakteria peluh)
5. Tidak meluntukan fabrik berwarna dan tidak meninggalkan kesan pada fabrik
6. Bauan segar yang tahan lebih 8 jam pada fabrik
7. Parfum didatangkan dengan malodour counteractant technology yang
menghapuskan bau kurang senang dengan segera

Dalam produk AFY Haniff ni ada macam-macam lagi tau. Bukan ada pewangi fabrik ni aje, ada sabun tangan, set penghalau serangga semulajadi, pewangi udara dan cecair pencuci pinggan.

Pssssstt… korang kalau nak buat door gift comel-comel pon AFY Haniff ada sediakan juga tauuuu… mesti door gift korang lah yang paling kerennnn.. kalau berminat untuk tempahan door gift korang boleh contact number ni +6016- 6634941 / +606-2615121

Kalau nak tahu dan beli terus produk ni. Korang boleh tekan link kat bawah:

Facebook : AFY Haniff
https://www.facebook.com/AFYconsumer/

Instagram : @afyhaniff
https://www.instagram.com/afyhaniff/

Tiktok : AFY haniff (@afyhaniff)
https://www.tiktok.com/@afyhaniff

Website : http://www.afyhaniff.com

Shopee : https://shopee.com.my/afyhaniff

Link Direct ke produk Fabric Freshener : https://bit.ly/3J2LHG0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s