Kekal tampil lebih muda dengan Cosmoderm Luminous A

on



Kekal tampil lebih muda dengan Cosmoderm Luminous A mampu menghilangkan jeragat dan garis halus pada wajah.

Haaa harini Fafa nak share tentang produk dari Cosmoderm rangkaian baharu Luminous A untuk mereka yang mempunyai jeragat dan garis halus pada wajah.

Yelah, sekarang fafa da ada angka 3 depan umur tu, memang tengah rancak lah jeragat dan kedutan tu nak timbul pada wajah. Kadang-kadang kita sental wajah ni pon bukan boleh hilang macam tu je.

Syukur sangat, adanya rangkaian Cosmoderm baharu ni, Fafa dapat hilangkan jeragat dengan hanya kesan seawal SEMINGGU. Sekarang dah hampir sebulan penggunaan rangkaian produk ni. Dah berkurang jeragat serta garis halus dan kulit wajah semakin cerah dan berseri.





Cosmoderm Luminous A ialah rangkaian penjagaan kulit bahatu yang dirumus dengan Ratinol (Vitamin A) untuk kulit yang mengalami masalah penuaan pramatang dan jeragat.

Cosmoderm Luminous A mempunyai 3x Water Essence yang mampu memberikan 3x kompleks lembapan dan meningkatkan serat protein pada kulit.


recommended for :
✅Jeragat
✅Dark sport
✅Kulit kusam
✅Garis halus
✅Kedutan


Ini adalah set lengkap bagi rangkaian Luminous A. Korang boleh piluh samada botol no.3 atau no.4 mengikut masalah pada kulit wajah.

Macam fafa lebih kepada masalah bintik hitam jeragat dan kulit kusam, fafa pilih no.4 🥰




Jom kita tengok apa berbezaannya:



Masalah kulit fafa memang banyak kepada no.4 so korang kene kenal pasti dahulu masalah kulit ye sebelum membeli rangkaian yang sesuai.

Ia mengandungi 0.3% Ratinol yang mampu menjadikan kulit wajah lebih anjal, menghilangkan garis halus dan kedutan pada wajah.

Bukan itu sahaja tau, no.3 ni juga mampu menganjalkan kulit wajah yang kendur. 😉



Ia mampu untuk

– Mempercepatkan pembaharuan kulit wajah dan meningkatkan pengeluaran epidermis
– Mengandungi 0.2% Ratinol
– Menyerikan wajah dan menghaluskan kulit wajah serta menganjanlkan kulit
– Menghilangkan jeragat dan bintik hitam

Haaa ini lebih jelas untuk korang baca dan fahami cara penggunaan rangkaian Luminous A.


Ok korang ni muka fafa sebelum gunakan rangkaian baharu Luminous A. Bintik hitam bawah mata dah macam nak naik jeragat pon ada. Lepas tu kulit kusam pon ada. Haa macam macam kan. Semua all in one hahaha.


Alhamdulillah sekarang dah beransur pulih dari masalah kulit yang dulu. Fafa guna dah sebulan tau. Memang berkesan. Kesan jeragat pon dah makin hilang. Tinggal kesan jerawat tu je sikit.

Korang jangan risau boleh je kalau nak cuba beli travel set dulu. Haa best kan.

So korang jom cepat cuba rangkaian baharu dari Cosmoderm ni. Untuk maklumat mengenai produk Cosmoderm korang boleh terus ke link di bawah


https://www.cosmoderm.com.my/
https://www.facebook.com/Cosmoderm https://www.instagram.com/cosmoderm

10 Comments Add yours

  1. Mahamahu says:

    Alamak terasa macam kena guna lak produk ini tuk nampak awet muda hehehe kalau laki pakai mesti nampak jambu lah wakakakaka produk berkualiti ni ..

    Like

  2. Rane Chin says:

    Love to try out Cosmoderm Luminous A one day. love the premium packaging a lot

    Like

  3. Nina Mirza says:

    Produk Cosmoderm memang best! Jenama yang dipercayai. Yang ni kita belum pernah cuba, ada jeragat ni boleh laaa cuba nanti.

    Like

  4. mmg guna produk ni.. dan sgt best esp klu bergabung dengan serum

    Like

  5. ienaeliena says:

    Patut kulit cantik 🙂
    guna produk cosmoderm rupanya. Dulu pernah guna cosmoderm..tapi yang baru ni. Luminous A ni tak pernah cuba lagi

    Like

  6. Illya LeYa says:

    Menarik.. Patutlah semakin berseri wajah Fafa

    Like

  7. i love how cosmoderm is giving us access to affordable but amazing skincare products. dont need to spend hundreds on serums anymore!

    Like

  8. Rawlins Glam says:

    Rawlins pun tengah guna Cosmoderm, yang warna hijau muda tu. Alhamdulilah, kulit semacam gembira plak. Nasib baik.

    Like

  9. Jia Shin Lee says:

    Nice even cosmoderm has retinol now, I hope to try this out soon, they are a reputable brand that delivers.

    Like

  10. Ezna says:

    Pernah nampak produk ni kat Watson. Sis teringin pulak nak cuba sebab kata boleh hilangkan dark spot tu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s