Tonik Pelebat Rambut & Penguat Akar Safi Shayla

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah kita dah berada dihujung Ramadan, sekejap je kan masa berlalu. Da nak sambut raya dah. Moga setiap amal kita dibulan mulia diterima dan diberkati oleh NYA.

Korang, harini Fa nak kongsi satu produk terbaik dari Safi Shayla untuk wanita macam Fa.. yes, seorang ibu dan seorang yang mengalami masalah keguguran rambut.

Fa bukan keguguran rambut yang sikit sikit tau, sekali dia sikat, bergumpal rambut tu tauuu. Kadang sedih, da ghupe orang ada critical illness weh… mengenang nasib pulak kat situ.

Sampailah Fafa jumpa penyelesaiannya dengan menggunakan Safi Shayla Hijab Haircare Expert Hall Fall ni 😉 Alhamdulillah Fa suka bahan utama iaitu Breakthrough Hijab Scalp Biotics Technology, 7 Habbatus Sauda Complex, Ginseng dan Pro-Vitamin B5.



Ia didatangkan dengan Tonik Pelebat Rambut & Penguat Akar

✅Diformulasi dengan Hijab Scalp Biotic Technology, 7 Habbatus Sauda Complex dan Ginseng Merah Korea
✅ 73% Rambut Lebih Kuat dari Akar
✅ 57% Kurang Rambut Gugur dari Akar Rambut
✅ 4.6x lebih lebat dalam 4 minggu
✅ Penyejukan segera, Melegakan kulit kepala, Cepat kering, Tidak berminyak
✅ Bau yang menyegarkan

Cara pakai SAFI Shayla – Tonik Pelebat Rambut & Penguat Akar sangat mudah.
1. Semburkan Tonik pada kulit kepala
2. Urut kulit kepala untuk beberapa minit dan biarkan sehingga kering
3. Gunakan 2x sehari



Untuk hasil yang lebih efektif, korang guna set lengkap macam dalam gamba tau.

✅ Shampoo ✅ Refreshing Scalp Mask ✅ Hair Tonic ✅ Hair Serum ✅ Hair Mist

1. Syampu – untuk membersih & menguatkan struktur rambut dengan wangian sehingga 72 jam
2. Refreshing Scalp Mask – menjaga kulit kepala, mengurangkan sebum, menguatkan folikel rambut & menghilangkan bau hapak
3. Hair Tonic – dirumus dengan Hijab Scalp Biotics teknologi, Ginseng Merah Korea & Niacinamide menguatkan folikel rambut dari akar rambut, mengurangkan rambut gugur dan 4.6X rambut lebih lebat
4. Serum Rambut – membaiki dan menguatkan rambut rapuh dengan menembusi ke struktur rambut 
5. Hair Mist – mengunci, mengekalkan dan melindungi nutrien rambut  supaya rambut  lebih kuat.



Korang wajib cuba tauu memang the best! Boleh beli kat farmasi, Watson, Guardian yang berdekatan. Tak menyesal Fa pakai, harga nya pon berpatutan. 😉

#SafiShayla #HijabScalpbiotic #fafareview #hairtok #haircare #hairtips #Shaylatonik #rambutgugur
#fyp #safimalaysia

14 Comments Add yours

  1. Tini Alif says:

    Rambut bergumpal! Sama je simptom yang saya hadapi sekarang. Sekali sisir, nah, segenggam rambut gugur. Nak cubalah Safi Shayla nanti. Risau, rambut dah makin menipis.

    Like

  2. This looks like such a beneficial and good product for dry and thin hair. Can’t wait to buy one for myself!

    Like

  3. Safi Shayla ni bagus sebab banyak produk untuk hijabis kan.

    Like

  4. Ruby.My says:

    Wahhh ni produk fav wanita berhijab. Hehehe. Nanti nak restok bleh cari semua full set. Bau dia wangi tu yang best.

    Like

  5. Wahh, Safi ada product terbaru untuk rambut ye! Good one bila baca ingredients and benefits product ni…

    Like

  6. Huda Halid says:

    wah best yer ada fullset Safi Shayla terbaru siap ada tonik rambut, bagus lah, untuk kesihatan rambut utk wanita berhijab

    Like

  7. Halimah says:

    Memang best pakai rambut xkusut dah, bau pun Wangi and xgatal dah kulit kepala

    Like

  8. iena Eliena says:

    Safi shayla welknown product. Dulu dulu pernah pakai safi shayla okay jugak produknya.
    Now da tak pakai sb terikat dengan jenama produk rambut lain😁😁

    Like

  9. Sis Lin says:

    Kita suka betul Safi ni, kalau produk dia semua wangi, so kalau syampoo kompom laaa wangi gilerrr juga kannnn

    Like

  10. marina says:

    kena cuba ni. rambut Marina pun banyak gugur ni. complete set dia ye

    Like

  11. dah guna mmg best.. rasa kelaiann dan perubahan pada rambut// kita mmg suka brand ni

    Like

  12. ShoPeng says:

    Maybe I need this shampoo coz my hair easy fall when I bath. Thanks for this information!

    Like

  13. Aulia Razali says:

    Menarik juga ye produk dari Shayla nih. Macam nak cuba je tonik pelebat tu sebab rambut banyak gugur semakin naik usia nih.

    Like

  14. Rawlins Glam says:

    Psst. I am actually using Safi Shayla’s products too. It works well on my hair.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s