Jualan Mega Sempena Ulangtahun Pertama Lulu Setia City Mall, Setia Alam

Tahniahhhh dah selamat ulangtahun pertama buat Lulu Setia City Mall 🥰 tuptappp tupp tapp da setahun ye..

Haaa buat penduduk sekitar Setia City Mall, boleh lah korang shopping kaw kaw di Lulu Hypermarket, Setia Alam! Haaa nak tahu kenapa?!

Terhad hanya 3 hari saja Lulu Hypermarket Setia City Mall mengadakan Jualan Mega sempena ulangtahun pertamanya. Bermula 31 Mac sehingga 2 April 2022 korang pergilah serbuuuu hahahhaa

Banyak promosi menarik dengan tawaran harga yang istimewa untuk pelanggan setia Lulu 🥰 untuk jualan mega kali ini Faa rasa sangat best haa sebab korang boleh beli sekali barangan untuk persediaan Ramadan.

Promosi jualan mega ni sangat lengkap barangan basah, seperti ikan, ayam dan haa jom tengok barangan promosinya.

Terhad pada 31 Mac saja, tomato ni jadi RM0.99sen untuk sekilo 🤩
Minyak pon harga murah sangat hanya RM24.90
Beras jenama Saga 10kg dengan harga RM19.90
Untuk televisyen 65″ ni korang boleh jimat RM1000 tau!

Bazar Ramadan

Haaa korang kalau nak mencari barangan dekorasi ray boleh dapatkan di bahagian Bazar Ramadan. Macam-macam set jug, cawan pon ada tau. Rambang mataaaaa sis.. tengok lah semua nye ada tema gold-gold pulak tu. Kalau hias dimeja pon memang nampak element mewah dan elegant. Raya mesti lah vouge 🤩

Ramadan Special

Haaaa pengunjung pon dah boleh shopping untuk sambut ramadan juga tau! Ni section Etnic Wear, baju raya pon dah onz! Apaaa lagi jom cari kat Lulu sekarang! Bukan itu saja, saree pon ada sale 30% bling bling mata.

Secara keseluruhannya memang tawaran harga di Lulu Hypermarket sangat rendah berbanding pasaraya lain. Sebab tu lah fafa suka membeli di Lulu Hypermarket.

Lulu Hypermarket juga memberikan baucar Percuma RM5 untuk 50 pelanggan terawal sepanjang jualan mega berlangsung tau! Juga pada setiap pembelian bernilai RM100, pelanggan akan mendapat kupon cabutan bertuah!

Jom kita pergi ke Lulu Hypermarket Setia City Mall sekarang. Ingat…. 3 hari je Jualan Mega berlangsung haha. Cepat-cepat sebelum terlambat.. #JomkeLulu

5 Comments Add yours

  1. Ruby.My says:

    Tahniah Lulu. Cawangan ni jauh dari akak, tapi dekat dengan kawan-kawan akak. Mereka pun membeli masa hari tu. Banyak harga promosi. Boleh beli barang keperluan puasa siap-siap.

    Like

  2. Tini says:

    Tak sangka Lulu dah setahun beroperasi kat Setia City Mall ni kan. Rasa macam sekejap betul masa berlalu. Suka tengok promosi yang memang berbaloi-baloi tu. Tak sabar nak terjah Lulu masa balik Lembah Klang nanti.

    Like

  3. Halimah says:

    Wah.. lajunya Lulu ni buat promosi di Lulu Setia City Mall, lglah tak lama lg nak raya mmg byk benda yg kita nak shopping.

    Like

  4. Tahniah kepada LuLu Setia City Mall! Sis pun suka shopping kat LuLu banyak pilihan dan harga pun sangat berpatutan.

    Like

  5. Ezna says:

    Cantik la gambar2 you. Sedar tak sedar, Lulu dah 1 tahun?. Sekejap je masa. I ada baca post pembukaan Lulu kat Setia City Mall sebelum ini.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s