Kitsui Whitie Snow . KEJELITAAN KULIT BERMULA DARI DALAMAN

Assalamualaikum semua






Inginkan kulit yang cantik dan cerah ? Pastikan usus anda bersih dan sihat . Hanya mengambil masa selama tujuh hari sahaja untuk dapatkan usus yang sihat sekaligus kulit cerah dan mulus.

Bila dalaman bersih, semua nya mudah untuk diserap ke dalam badan. Haaaa jom Fa kenal kan korang dengan produk Kitsui ni.


Kitsui Whitie Snow mengandungi probiotic dan prebiotic seperti vitagen yang dapat mempercepatkan proses penghadaman makanan dan menyihatkan usus.

Apabila anda mempunyai usus yang sihat, sistem penyerapan dalam badan menjadi lebih baik. Penyerapan Nutrisi dalam badan menjadi lebih cekap dan kuat menjadikan kulit anda bebas dari masalah kulit yang sentiasa di hadapi oleh ramai wanita .



Apa yang menarik di dalam Whitie Snow?




Usus yang bersih pastinya akan menjadikan kulit lebih cerah dan sihat dengan 2 kandungan yang hebat seperti:

NIACINAMIDE dan VITAMIN C pencerah kulit yang paling berkesan & selamat digunakan.

Banyak kebaikan produk White Snow ni diantaranya adalah:






Dengan adanya produk ini, insyaAllah ia dapat merawat beberapa masalah seperti di gambar ini. Macam Fa ade Eczema dan kulit sensitif tu memang sesuai sangat. Menderita sensitif skin ni memang lama. Alhamdulillah sejak amalkan Whitie Snow, masalah Faa makin berkurang.

Korang, fafa ni ada masalah ekzema kat lutut tau.. lutut tu akan jadi kulit kering dan mengelupas. Sometimes gatal² sikit.

Doc kata allery mungkin la kan.. tapi alhamdulillah produk ni fafa try baru 3 sachet aritu, memang lutut fa da ok sangat². Takde kulit kering mengelupas dah.

Syukur sangat ada produk ni. Sebab fa da beli banyak ubat untuk ikhtiar masalah ni.


Fa memang suka sangat produk Kitsui ni. Produk ni korang boleh minum tanpa was-was! Ia dijamin HALAL dan tidak mengandungi bahan merbahaya seperti di dalam gambar di atas.

Produk Korea yang berkualiti tinggi ini, korang boleh dapatkan dengan harga yang sangat berbaloi iaitu RM 46.70 sen sahaja.


Antara testimoni pengguna yang dah gunakan produk terbaik Kitsui Whitie snow ini.




Dapatkan produk Kitsui di farmasi berhampiran anda sekarang.


Nak diskaun??? Haa

Guna code “KITSNOW” semasa checkout & nikmati 25% off (capped at RM2) di Kitsui Official Shopee Mall

👉🏻 Kitsui Whitie Snow Shopee Mall : https://shopee.com.my/product/100810671/12067264667?smtt=0.100812150-1642225791.9


Untuk ketahui lebih mengenai produk dan promosi korang boleh terus je ke link di bawah ini.

Kitsui Website : https://kitsui.com.my/

Kitsui Official Shopee Mall : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq

Kitsui Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

TikTok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/

Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia

Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty

8 Comments Add yours

  1. This brand is good coz my friends also taking it and the feedback pun bagus bagus.

    Like

  2. bestnya drink ni. i love how it contains all the best ingredients to keep the body healthy and super glowy. excited to give this a try!

    Like

  3. Wow….gonna check out this at Watsons to pampering for brightening skin, thanks for recommending this. Cheers Siennylovesdrawing

    Like

  4. ayu Rafikah says:

    suka dengan produk kitsui.. byk yg kita dah cuba dan semuanya mmg sangat menarik

    Like

  5. Sis Lin says:

    Bagus betul Kitsui ni kan, setiap produk dia memang untuk kesihatan.. yang ni pun nampak bagus sebab untuk kesihatan dalaman.. nanti bolehlah try yang ni pulak…

    Like

  6. Airis says:

    Saya suka produk Kitsui. Memang okey sesuai untuk jaga kesihatan diri dan kecantikan dari dalaman. Lagi2 Kitsui guna bahan-bahan semulajadi dan premium.

    Like

  7. Wow… looks like a good supplement for those who want to look like snow white. Glad it is available at Watson.

    Like

  8. Rawlins GLAM says:

    Ye betul. Merawat dari dalam, insyaAllah akan memberi kesan kepada luaran sekali kelak. My sisters suka ngan produk Kitsui

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s