Rangkaian Baharu Cosmoderm Diperkaya Dengan 5000mg Vitamin C

Assalamualaikum semua,

Selamat Tahun Baru ๐Ÿ˜‰

Sekejap je kan kita dah masuk ke tahun baru, rasa macam masih di tahun 2021 je lagi. Sampai terlupa da masuk 2022.

Gaissssss… tahun baru, semestinya ada produk baru dari Cosmoderm! Ya Allah kali ni memang wajib beli dan serbu rangkaian baharu ni tau.

Cosmoderm dah keluarkan produk Glow-C Bright and Bouncy Skin! Best sangat, tinggi antioksidan dimana ia mampu menghalang kulit wajah dari radikal bebas akibat dari terdedah dengan cahaya UV.

Semestinya korang pon tahu kan kebaikan Vit C terhadap kulit kan. Haaa banyak sangat kalau fafa nak list ni. Tapi fa citer la sikit kan.. Vit C tinggi antioksidan, dapat meratakan tona wajah yang tidak sekata, melawan radikal bebas, menjadikan kulit lebih cerah dan anjal ๐Ÿ˜€, menghalang kedutan pada wajah. Ehhh macam macam lagi lah hahahha. Banyakkkkk….

Nah kat sini fafa tepekkan gambar kebaikan Vit C untuk korang

So kalau kita nak cukup kan Vit C dalam badan kita, kene la banyakkan pengambilan buah oren kan. Kebiasaan nya untuk dapatkan 1000mg korang kene makan dua kilo buah oren. Takkan nak makan buah oren dua kilo sehari nak mengadap buah oren. So cara mudah Cosmoderm dah senangkan kita hehehhe. Semua dah lengkap dalam rangkaian Glow-C.

Ni muka hari pertama, bare face lagik haaa no makeup kat wajah

Nantikan selepas seminggu fafa pakai produk ni ok. Fafa pon tak sabar nak tengok hasil nya.

Hanya ada 4 steps sahaja untuk rangkaian baharu ni

1- Detox Cleansing Gel
Radiance Toning Essence
Super Boosting Serum
Brightening Moisture Solution

Setiap produk dah ada indicator number tau, korang just pakai ikot step tu sahaja.

Haa untuk produk kali ini, paling paling palingggggg utama yang korang wajib ada ialah serum! Yang no.3 tu.. Super Boosting Serum. Nak tahu sebab apa? Sebab.. dia ada 5000mg Vit C. Baru lah kulit kita pon berseri dengan cepat.

Produk baharu ini dah pon ada di farmasi Watson seluruh Malaysia ya. Harganya pun berpatutan. Siap ada promosi hebat sempena keluaran produk baharu ni.

Jangan lupa dapatkan rangkaian Glow-C dari Cosmoderm dengan tawaran diskaun hebat. Jangan lupa juga gunakan kod ini untuk dapatkan lagi diskaun sebanyak RM3.

COSMOVITC3

Untuk maklumat mengenai produk Cosmoderm korang boleh terus ke link di bawah

Youtube : https://bit.ly/3DdoEnC

Instagram: https//bit.ly/3d3APZi

Facebook: https://bit.ly/30o0JS

TikTok: https://bit.ly/3d0gwfd

14 Comments Add yours

  1. Cosmoderm Vitamin C new range memang nampak bagus dan effective untuk penjagaan kulit.

    Like

  2. Nina Mirza says:

    Cosmoderm memang antara trusted brand for my skin. Sekarang Cosmoderm dah ada pelbagai range yaa..
    Teruja nak cuba jugak VIT C ni nanti

    Like

  3. Kitkat Nelfei says:

    Banyak juga kan produk dari Cosmoderm ni! Teringin nak try out produk range ni juga la lepas ni ๐Ÿ™๐Ÿผ

    Like

  4. qyu Rafikah says:

    dah guna mmg puas hati.. suka dengan bau oren yg best..

    Like

  5. Wawa Ashihara says:

    Suka dengan produk Cosmoderm ni… Skrg dh ada range baru khas vitamin c sgt bgus utk skin yg bermasalah… Boleh cuba nanti..

    Like

  6. Min says:

    Wah ada yang baru pulak ek sekarang? Actually cosmoderm ni mmg bagus2 produk dia lg la ada yg vit c ni kan

    Like

  7. Nadia Johari says:

    I pernah pakai produk cosmoderm ni, memang best tau. Haritu rasa terbaca baru keluarkan skincare baru kan, ni keluarkan lagi skincare vitamin c. Lagi best tengonya. Vitamin c kan elok utkkulit. Boleh cuba ni

    Like

  8. airah says:

    seronoknya ada full set. kte memang pakai cosmoderm ni tapi range yang ni tak pernah try lagi nanti nak beli la sbb ada vit c tuuu

    Like

  9. khai artzfar says:

    cosmoderm ni wajah baru ke? sebab perasan tukar kaler dah ke yang ni seleksi baru hahaha anyway produk ni memang bagus ramai bagi review positif

    Like

  10. Wow!!!!!!!!!! This Cosmoderm new line sounds amazing. I haven’t tried any Cosmoderm product yet. But most of my friends are saying that Cosmoderm is a good brand. And this new line sounds like a good one to try. Thank you for sharing your review with me.

    Like

  11. Rawlins GLAM says:

    Menarik pula serum dan moisturiser tu. Warna dia dah memang menarik – nak try la serum dan moisturiser tu.

    Like

  12. Wow rangkaian baru skincare ni nampak mantap dan pakaging pun cantik.

    Like

  13. khai artzfar says:

    wah wajah baru ke atau produk baru ni sebab dulu pakai cosmoderm juga. memang berkualiti especially produk sunscreen dia

    Like

  14. dah cuba produk ni .. mmg bagus dan nampak perbezaan lps guna… kulit lebih cerah dan kulit makin anjal

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s