Kitsui Korean White Skincare Halal untuk kulit yang lebih cerah , sihat , bersih dan licin – Sesuai untuk Kulit Kering & Sensitif

Assalamualaikum semua

Biasanya kita selalu dengar kalau produk Kitsui adalah barangan supplement kan.. tetapi kali ni fa nak bagitahu Kitsui pon dah ada KITSUI SKINCARE


Kitsui Korean White Skincare ini dijamin HALAL, bebas alkohol dan hanya menggunakan ESSENTIAL OIL sebagai pewangi semulajadi. Ini yang best kan bila produk yang dijamin halal, kita nak pakai pun tanpa ada ragu-ragu. Terus yakin nak pakai. Dengan produk ini korang mampu memiliki kulit wajah yang cerah, bersih, sihat dan lebih licin.

Rangkaian Kbeauty Kitsui Korean White Skincare ini adalah skincare halal dari Korea. Untuk set warna biru macam fa pakai ni sesuai pada mereka yang mempunyai kulit kering dan sensitif.

Set warna merah jambu pula untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat dan kulit berminyak. Haa pilih ikot kesesuaian dan masalah kulit yang korang hadapi tau.. baru lah masalah kulit dapat diatasi jika kita buat pemilihan produk yang betul.

Ini step by step daily routine penggunaan Kitsui Skincare

Apa yang paling menarik tentang Kitsui Skincare ini hanya menggunakan ESSENTIAL OIL sebagai pewangi semulajadi.

Begitu lah juga dengan tagline Kitsui Cantik Semulajadi 🙂

Untuk ketahui lebih mengenai produk dan promosi korang boleh terus je ke link di bawah ini.


Kitsui, Cantik Semulajadi !

Dapatkan KITSUI anda sekarang di farmasi berdekatan!

Nikmati potongan 10% tanpa minimum dengan pembelian produk KITSUI Skincare di website rasmi Kitsui atau Shopee harini dengan menggunakan CODE ‘ KITSKIN ‘ !

Kitsui Website : https://kitsui.com.my/

Kitsui Official Shopee Mall : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq

Kitsui Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

Kitsui Skincare Official Instagram : https://instagram.com/kitsuiskincaremy

TikTok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/

Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/

Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty

3 Comments Add yours

  1. Bagus jenama Kitsui ni, started with health care and now moving to skincare too

    Like

  2. Rawlins Glam says:

    Rawlins memang sejenis tertarik kepada packaging yang simplistic and chic. Nie buat rasa cam nak try hehehe

    Like

  3. packaging menarik dan cantik.. ras anak cuba juga.. suka tengok efek lepas penggunaannya

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s