Lulu Grocer Kini di Seri Kembangan

Memang pantang kalau dengar ada Grand Opening macam ni kan. Dah confirm memang akan ada promosi hebat.

Hari pembukaan Lulu Grocer ni sangat istimewa haha nak tahu sebab apa?!. Sebab….. sama dengan tarikh lahir Fafa. Hahaha. So semalam birthday girl walk in shopoing dengan rasa happy 😉

Lulu Group Retail telah membuka stor runcit yang pertama – Lulu Grocer di Amerin Mall. Kali ini Lulu Grocer berkonsepkan beli-belah barangan keperluan secara selesa, pantas dan mudah.

Di laluan pintu utama pon fafa masuk sahaja dah terus tersusun barangan promosi di ruangan hadapan. Haaa memang memudahkan fafa untuk grab terus barangan promosi dengan cepat dan mudah.

SOP pon sentiasa dijaga dengan rapi dan setiap pelanggan perlu scan suhu dan scan My Sejahtera sebelum memasuki premis Lulu Grocery.

LuLu Grocer mempunyai keluasan 31 ribu kaki persegi dengan bahagian pasar raya, makanan panas, barangan segar dan pelbagai barang keperluan lain.

Sesuai sangat untuk seisi keluarga membeli belah di Lulu Grocer sebab semuanya ada. Ikan pon segar-segar, sayur pon dalam kualiti yang baik untuk pelanggan pilih. Yang penting harga yang ditawarkan sangat menarik.

Seperti yang kita semua maklum, LuLu terkenal dengan kebersihan, ruang membeli-belah yang luas, selesa dan harga terbaik. Kini, Amerin Mall turut menyediakan kemudahan seperti tempat makan, tempat letak kenderaan serta semua perkara yang akan menjadikannya Lulu Grocer sebagai tempat beli-belah kejiranan kegemaran anda.

Birthday Girl cari kek?

Tak payah susah nak cari kek di kedai lain. Dah alang² singgah beli barang dapur atau pun barang masak untuk celebration … singgah terus lah kat bahagian pemanis mulut ni. Ada kek, sweets, kunafa, slice cake… dessert … semua nya sedap-sedap dan harga nya sangat berbaloi.

Macam mana nak ke Lulu Grocer Amerin Mall??

Haaaa Lulu Grocer terletak betul-betul di sebelah Lebuhraya SILK dan ianya dapat diakses jika datang dari arah Serdang, Cheras ataupun Kajang.

Memandangkan Fafa dari Gombak, memang permulaan pemanduan terus masok MRR2 je mudah.

Untuk sebarang promosi lain, korang boleh terus ke facebook Lulu Hypermarket di link ini https://www.facebook.com/LuLuHypermarketKL/ promosi Deepavali pon dah mula tau gais! Haaaa boleh tengok terus di page facebook Lulu Hypermarket.

15 Comments Add yours

  1. Saidila Abdul Rahman says:

    Rasanya semalam ada nampak signboard LULU besar2 kat luar mall. Nanti nak pergi jugaklah. Seronok tengok ada macam2 pilihan. Memang best pergi time opening sebab semuanya murah.

    Like

  2. Rane Chin says:

    I love shopping grocery at LuLu! Wanna buy more

    Like

  3. tekkaus says:

    Wow there is everything available in lulu grocer which is really amazing. Their spread of food is really tempting too.

    Like

  4. Nell berkesempatan untuk shopping kat Lulu Grocer juga aritue… seriously sangat luas dan selesa kan Lulu Grocer ni..teratur dan banyak barang2 yang mereka offer juga… Untung those yang staying nearby… convenient for us juga yang jauh dari KL…

    Like

  5. Beat kan shopping kat LuLu Grocer yang baru ni, semua ada, fresh, dan harga pun awesome.

    Like

  6. Sis Lin says:

    Dari dulu nengok LULU ni memang Sis sukalah, nampak produk dia semua fresh, susnan atur kemas dan semuanya dalam satu kedai.. bilalah nak ada di JB yaaa

    Like

  7. Fuzy Rahamah Hamid says:

    bestnya dapat shopping kat sini..teruja dengan harga murah dan masuk kat troli

    Like

  8. Suka tengok barang basah dia semua segar-segar. Dekat sini tak ada outlet dia 😦

    Like

  9. ienaeliena says:

    wah makin banyak cawangan LuLu skrg.. Semakin berkembang maju now dah ada Lulu Grocer di Amerin Mall . Tahniah LuLu

    Like

  10. Rawlins Glam says:

    Fa beli banyak tak aritu? Rawlins dalam taknak ambil barang, banyak juga akhirnya sebab memang banyak tawaran menarik.

    Like

  11. azni jaafar says:

    kalau pergi sekarang agak2nya ramai orang tak erk heheh

    Like

  12. Wow….. seri Kembangan is quite near my place. Boley la shopping situ pasnie. Thank you for sharing this news.

    Like

  13. Yusmaliza Mdyusof says:

    Bestnyer kalau lulu grocery ni ada di Melaka…sya boleh berada dekat sini lama-lama. Yela dengan tempat yang kemas tersusun siapa tak tertarik..

    Like

  14. ayu Rafikah says:

    mmg best shopping kat sini

    Like

  15. Cici says:

    Murahnya semuaaaa

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s