Huggies dry pants pilihan ibu

Assalamualaikum semua

Harini fa nak kongsi mengenai lampin kegemaran fa yang fa pakaikan untuk my little princess…

Semestinya Huggies lampin no 1 penyerapan pantas! Untuk para ibu penyerapan lampin sangat penting sebab kita akan pastikan tiada kebocoran pada lampin bayi.

Untuk pengetahuan semua, Huggies DryPants dah ade pembaharuan tau… dah didatangkan dengan tape di belakang lampin. Ehhh memang mudah betul ibu nak handle lampin. Hanya perlu gulung dan terus lekat pada tape.

Alhamdulillah anak fa memang serasi dengan jenama Huggies. Satu lagi yang fa suka, bahagian pinggan lamping tu sangat lembut. Bila bukak lampin anak, takde pun merah2 pada skin dia.

Anak fa sensitif sikit kalau bahagian pinggang tu. Lampin lain fa pernah cuba untuk dia pakai. Tak sampai sejam dah merah merah pinggang anak. Kesian jadi gatal kat situ. Tapi dengan Huggies alhamdulillah serasi sangat.

Tengok tu anak faa, kemain dia seronok kan dengan aktiviti diaa bila lampin pon dia selesa pakai.

Semoga anak ibu sentiasa happy ok šŸ˜‰

14 Comments Add yours

  1. Ruby.My says:

    Huggies ni memang best kan. Teringat masa anak akak below 2 years old. Memang pakai jenama Huggies. Di tak bocor dan tak naik ruam. Hehehe.

    Like

  2. Huda Halid says:

    memang huggies ni brand pilihan ibu bapa untuk keselesaan anak2 , bagi pampers ni keep improvised

    Like

  3. Huggies is always the best brand for baby pampers. Iā€™m not a mother yet. So I know nothing about pampers. However, thank you for sharing this review. Good one.

    Like

  4. Mary Thomas says:

    Bagus produk ni, memang dah lama di pasaran. Kalau ada kawan saya yang ada bayi bolehlah saya hadiahkan produk ni sebab saya bujang lagi haha.

    Like

  5. My nephew also using this brand of diaper, memang selesa dan takde ruam.

    Like

  6. mahamahu says:

    Mudah dan senang sekarang ni kanak-kanak ada lampin pakai buang sangat membantu kerja ibu bapa dengan ciri keselamatan yg bagus kan…

    Like

  7. Anak sis pon pakai huggies dry pants. Senang nak sarung lepas tu x cepat bocor.

    Like

  8. Sis Lin says:

    Sis masa anak-anak kecil memang pakai huggies ni Fa, sebab dulu tak banyak lagi brand lain, bagus, suka meresap dalam dan kurang bau hancing..

    Like

  9. mmg guna brand ni masa anak2 kecik… puas hati dan trusted brand

    Like

  10. khai artzfar says:

    wahh info baru ni . boleh la recommend dekat anak-anak buah nanti untuk pakai. brand ni pun dah sekian lama dan dipercayai

    Like

  11. ienaeliena says:

    Huggies ni wellknown brand. KAwan kawan iena pun banyak yang pakaikan Huggies Dry Pants tuk anak

    Like

  12. Fatin Bella says:

    Banyak feedback bagus-bagus eh about this brand. Terasa nak bagi anak cuba pulak. Hehehe. The price pun affordable kan šŸ˜€

    Like

  13. Min says:

    Huggies ni ..memang jenama yg dipercayai. Dah lama wujud dlm pasaran

    Like

  14. roseqisteena says:

    Haa sis masa anak sis kecik dulu memang ada pakai Huggies pants ni. Selalu pakai masa outing la sebab senang pakaikan macam seluar tu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s