Cosmoderm boleh bantu atasi kulit berminyak dan masalah jerawat anda

Bila naik jerawat memang menjadi masalah besar buat Faa. Tapi selepaa jumpa produk yang sesuai dari Cosmoderm Faa terus tak tukar lain dah! Eh pakej lah katakan…

Bukan itu aje, rangkaian baharu Cosmoderm kali ni telah diperbaharui dengan lebih efektif kepada penggunanya.

Baru je tiga hari jerawat Faa ni muncul, almaklumlah tangan pon gatal-gatal nak picit. Maka jadilah kesan parut kecil kat situ.

JANGAN RISAU, COSMODERM BOLEH BANTU 😉

Faa jatuh cinta dengan Cosmoderm Tea Tree Oil series sebab dalam TTO series ada Refining Oil Control Serum khas untuk mengatasi masalah jerawat.

Punca utama ialah kulit berminyak. Bila dah berminyak pori wajah akan tersumbat dah jadilah cik jerawat kat muka tu. Haa cepat cepat dapatkan Cosmoderm untuk atasi masalah ini dengan pantas seawal 3 hari 😉

Ok untuk keluaran kali ni set Cosmoderm dah berwajah baru tau.. elegen sangat…Nampak mahal tapi harga sangat berpatutan. Dah la di datangkan dengan packaging yang sangat awesome! Korang memang patut cuba tau dan rasai sendiri perubahan dan kebaikannya.

Faa dah gunakan serum TTO ni memang berkesan

Jom kita tengok apa kebaikan set TTO dan set Vitamin E Bi-Phased Toning Essence.

TTO Refining Oil Control Serum
-Mengurangkan minyak yang berlebihan dimuka
– Mengecilkan pori wajah
-Mengatasi masalah jerawat, mengawal minyak pada wajah
– Bebas SLS dan SLES dan halal

Vitamin E Bi-Phased Toning Essence
-Melembab dan menganjalkan kulit wajah
-Sesuai untuk kulit normal dan kering
-Sekatakan tona kulit dan mengurangkan parut
-Menghidrat wajah

Haa cantikkan packaging macam ni.Kalau abam shoppee sampai pon seronok bila tengok parcel besau hee

Memang berbaloi dengan set ni. Penjagaan kulit wajah akan lebih teratur dan semestinya lepas ni lebih berseri.

Korang pon boleh dapatkan produk penjagaan kulit wajah Cosmoderm secara online di


www.cosmoderm.com.my atau Shopee Cosmoderm Official Store

13 Comments Add yours

  1. Min says:

    Cosmoderm mmg bagus terutama vit e dia..mmg love sangat . Skrg new packaging pulak lagi la best

    Like

  2. Ruby.My says:

    Nampak menarik formulasi Cosmoderm sekarang. Nanti dah guna, share tau hasil penggunaan selepas sebulan gitu. Nak tengok. Hehehe.

    Like

  3. Sis Lin says:

    Cosmoderm ni kalau yang Teatree dia memang bagus.. Sis sampai sekarang guna.. nanti nak cuba plak yang ni laaa.. nampak lebih upgrade sikit kandungan dia…

    Like

  4. Mary Thomas says:

    Menarik skincare series di Cosmoderm ni. Should give a try as I’m also having slight acne conditions.

    Like

  5. Menarik la products Cosmoderm ni.. boleh try la! I memang pakai skincare products with Tea Tree Oil skrg.. but good to pair it with Vitamin E products kan!

    Like

  6. faries says:

    Nak try la cosmoderm ni. Nmpk menarik since kita ni jenis kulit berminyak. hehehe.

    Like

  7. faries says:

    Nak try la cosmoderm ni. Nmpk menarik since kita ni jenis kulit berminyak. hehehe.

    Like

  8. Wah best nyer! I like cosmoderm newly improved formulation and packaging.

    Like

  9. Aimi says:

    Belum pernah try lagi cosmoderm punya produk. Selalu jugak nmpk, maybe nanti boleh labtry

    Like

  10. Tiara Sapphire says:

    macam best juga try produk cosmoderm satu set lengkap ni, berbaloi juga dengan harganya 🙂

    Like

  11. This product looks good! I like the packaging. Very pretty. Ada x product cosmoderm yg bagus for hydrating? Just asking.

    Like

  12. Rawlins Glam says:

    Kulit sensitif Rawlins memang sesuai dengan tea tree oil. Nie boleh la nak try Cosmoderm pula lepas nie. Comel pula kotak rumah tu.

    Like

  13. SYUHADA IDRIS says:

    Best pakai produk ni.Syu pakai yang warna kuning tu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s