Kitsui Review Perbezaan antara product Whitenin BB & Vitamin C + Shine

on

Assalamualaikum semua,

Mesti ramai yang tengah mencari produk kecantikan untuk kulit yang berasaskan bahan semulajadi kan?

Macam Faa jugak, kalau bab barangan untuk consume ni memang Faa akan pilih dari bahan semulajadi dan tiada bahan berbahaya.

So harini Faa nak review produk dari Kitsui yang sememangnya dari bahan semulajadi dan memberikan kesihatab pada kulit kita iaitu Whitenin BB dan Vita C+ Shine.

Jom kita kenali perbezaan dua produk ni


• Sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen.
Dapat membantu mengurangkan muka berminyak, mengecilkan pori
pori besar,encerahkan kulit wajah dan melicinkan kulit wajah.


• Diformulasikan khas daripada ramuan semula jadi seperti berries,acellora, biji anggur & orange dengan saiz pembungkusan sebanyak


15 sachet x 10gm.

Dirumus khas dengan gabungan 6 buah buahan yang mengandungi Vitamin C ( 1000mg) semulajadi yang tinggi berserta dengan Vitamin A, Vitamin D, Vitamin B12, Vitamin B2 dan Vitamin B6.


Ascorbic acid 100mg
Pomegranate 200mg
Kiwi 150mg
Orange 100mg
Nenas 150mg
Mango 150mg
Lemon 150mg
TOTAL = 1000mg ( Vitamin C )

Ada banyak testimoni dari pengguna tau

“Best sangat lah kitsui vita c shine! Selalu saya minum jenama vitamin c yang lain saya selalu berasa sakit kepala tetapi sekarang dengan kitsui
vitamin c shine saya memang rasa lebih kuat! Senang pun nak dapat kitsui di watsons , Alhamdulillah Thank you kitsui! “

“Saya membeli kitsui kat Watson…. harga dan kualiti kitsui memang terbaik berbanding vitamin c lain di luar sana dan rasanya juga best! tidak seperti
jenama lain di mana rasanya terlalu manis kuat“

“ Saya dah minum kitsui selama 3 tahun dan akhirnya kitsui memang produk paling best la ! saya suka minum whitenin bb dan vita c untuk
mendapatkan hasil terbaik dan juga rasanya paling best “

“ Saya dan keluarga saya consume kitsui vita c kerana kualitinya sangat bagus dan rasanya cukup sedap! Thank you kitsui ! “

” Thank you kitsui sebab keluarkan product yg mampu milik utk surirumah tangga yg meniaga kecil2an ni. Harga murah dan berkesan utk I. Happy sgt dpt badan yang lebih
sihat dari product yang selamat ini. Thank you! “

Untuk sebarang maklumat lanjut atau pembelian, korang boleh terus ke link kat bawah ni.


Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia
Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/
Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/
Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty
Kitsui Whitenin BB
Website : https://kitsui.com.my/product/kitsui-whitenin-bb-2/
Shopee mall : https://shopee.com.my/product/100810671/1625933966?smtt=0.271268947- 1620647259.9

Kitsui Vita C+ Shine
Website : https://kitsui.com.my/product/vitamin-c/
Shopee mall : https://shopee.com.my/product/100810671/9836114714?smtt=0.271268947- 1620647236.9

14 Comments Add yours

  1. Sedap la Kitsui Vitamin C Shine ni…. tapi i tak pernah lagi yang Whitening BB tue.. baru tahu ada bezanya ya.. Good sharing sis! Boleh la saya nak amalkan juga nanti..

    Like

  2. Marshaliza says:

    Dah try dedua produk dan sangat best. Betul beza antara 2 produk ni. Nak ambil dedua pun takde masalah

    Like

  3. Mahamahu says:

    Kitsui ni kita ambil juga yg vitamin C tu sebab nak tingkat imunisasi badan musim covid nikan. Bagua rasa sedap dan ambil pun senang jer…

    Like

  4. Ayu Rafikah says:

    Mmg amik suplemen kitsui tapi jns lain . Mmg bagus utk kesihatan. Nanti nak try yg inila

    Like

  5. Ana Suhana says:

    Kak ana pernah consume kitsui vita c shine tu. Memang best. Rasa dia pun sedap. Nak consume mudah, manfaat pun banyak.

    Like

  6. Saidila Lifestyle says:

    Paling teruja nak cuba yang Kitsui Vita C Shine tu. Lagipun memang dah lama tahu yang produk Kitsui memang bagus dan boleh dipercayai serta berkesan jika diamalkan.

    Like

  7. Ruby.My says:

    Kitsui ni diantara produk yang Ruby suka formulasi mereka. Pastu jual kat Watsons. Memang mudah nak membeli. Hehehe. Amalkan tau. Memang bagus sebagai suplimen harian.

    Like

  8. Yusmaliza Mdyusof says:

    Yes Whitenin BB Kitsui memang my best suplement saya sekarang ini. Memang sangat sedap, bagus and work for me.

    Like

  9. Khai artzfar says:

    Macam familiar dengan nama kitsui ni. Bagus tengok ramuan dia so bolehlah try lepas ni.

    Like

  10. Marina says:

    Tak pernah cuba yang ni lagi. Sekarang amalkan supplement memang penting. Banyak produk kitdui ni kat drugstore kan

    Like

  11. Ingatkan semua vitamin C sama jer kan.. rupanya ada beza for immune system and cerahkan kulit.. both product ni memang kaya dengan VITC kan? kena ambik dua2 la macam ni..

    Like

  12. Sis Lin says:

    Ramai beri feedback kata bagus, inagt nak try juga., Guardian dekat je sini.. macam pernah nampak ada..

    Like

  13. kisahsidairy says:

    rasa pernah nampak produk ni kat drugstore..nak cuba jugak nanti.PKP ni kulit muka rasa kusam pulak

    Like

  14. Rawlins Glam says:

    Rawlins pun sekarang memang rajin mencari produk untuk memantapkan serta mengekalkan keremajaan dan kecergasan kan. Thanks for the review. Boleh masuk list

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s