JOM SHOPPING DI PG MALL WOW STORE :FREE SHIPPING


Assalamualaikum dan Hai semua,


Masih lagi di bulan September, sekejap je kan rasa rupanya da nak habis dah tahun 2020 kita ni. Tahun 2020, cara kita shopping pon dah berubah. Yelah macam sis ni, semua online shopping aje heeeee. Tunggu abam posmen, abam JnT, abam Gdex sampai depan pintu je.. Kan senang?!


Sebenarnye, bagi Faa shopping online ni pon boleh jadi terapi mata. Jalan-jalan dalam PG Mall penuhkan bakul dulu, kemudian baru pilih dan bayar. Ntah la tak tahu kenapa kebelakangan ni Faa sebelum tidur pon mengadap phone dulu pastu baru Zzzzzzz..


Haaa terapi mata lah! Terapi mata dalam PG Mall online shopping ni memang best tau. Macam-macam ada, barang keperluan harian, kesihatan dan kecantikan, barangan tempatan, barang kemas pon ada tau! Murah dari kedai kat luar pulak tu. Tak payah susah susah nak beratur depan kedai, scan suhu, check-in MySejahtera semuanya dihujung jari 🤗

PG Mall ni dah bertapak di dunia maya ni sejak 2017 lagi, 3 tahun dah tau. Paling best PG Mall dah pun tersenarai dalam TOP 3 e-commerce di Iprice Insight. Untuk pengguna e-wallet juga, anda boleh shopping dan lakukan pembayaran terus di PG Mall.. Best kan… Alang-alang duit e-penjana masih ada tu, lebih baik habiskan sebelum tamat tempoh. Hanya berbaki beberapa hari je lagi e-penjana nak tamat, cepat gunakan sebelum hujung bulan ni ye.


Ok korang, kalau dalam PG Mall, jangan lupa pergi ke WOW STORE. Apa yang ada dalam WOW STORE? Meh sini Faa nak bagitahu…

Dalam WOW STORE korang boleh dapat :

  • Penghantaran PERCUMA
  • Diskaun sehingga 80%
  • Penghantaran Percuma Setiap Hari dengan perbelanjaan minimum RM30
  • Pulangan Tunai hingga 3.5%

Kat bawah ni senarai store yang terlibat. Lepas tu korang jangan lupa sertakan kod berkenaan untuk dapatkan diskaun tau.

Ehhhh seronok kan?! Ada kod diskaun banyak pulak tu.

Selain itu, dalam PG Mall pon ada Super Brand Sales (21September -30 September 2020)
Cepat-cepat.. Korang berbelanja RM50 dapat pulak diskaun RM20. Alahai, jimat kaw kawwww lahhh… Tapi jangan lupa guna kod dibawah ni.


Kod diskaun : PGSUPER


Ni antara Super Brand yang join sales ini ialah Nestle, Gintell, Vivo, G2OOO, Revlon,Old Town, P&G, Focus Point , Hurix, 4S Professional, Pineng. Menarik kan !


Boleh terus ke pautan ni. Klik je sampai terus kat ruangan Super Brand Sales : https://pgmall.my/superbrand-powerseller. Jangan lepaskan peluang ini dan add to cart korang sekarang!

Kat ruangan Health & Beauty Essential Week berlangsung dari 15 September – 30 September 2020

  • Potongan RM25 dengan pembelian minimum sebanyak RM100
  • Penghantaran PERCUMA serendah RM4
  • Kod Diskaun: LOVEPGHB25
    Jom shopping terus klik sahaja kat pautan ni. https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week cepat sebelum terlambatttt….

Jom shopping online di PG Mall, korang boleh klik je pautan ni https://pgmall.my/home https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=581 pastu belek lah sampai pagi. Confirm, penuh bakul korang sebab Faa dah bagi banyak kod diskaun ni 😘
Tahu banyak kod diskaun, jangan lupa juga berjimat cermat nasihat untuk diri sendiri juga 🤗

PGMall Website: www.pgmall.my https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=581


Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

3 Comments Add yours

  1. Pernah cuba beli groceries je dekat sini.. Tak sangka byk lagi benda 😱

    Like

  2. Mahadi Mohamed Arifin says:

    PG Mall memang tempat kita selalu shopping tapi tak pernah dapat promo mereka ni tengok kawan-kawan jer dapat hurmmm kita ni pelanggan setia hehehehe tapi harga barang sini pun boleh tahan berpatutan dan cepat…

    Like

  3. Zaza Azman says:

    best nya boleh shopping macam2 kat PGmall.. harap PGMall cepat2 la buat apps juga… lagi senang kan?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s