Baby Carrie 100% organik pilihan pasti!

Menjadi seorang ibu memang perasaan yang sangat bermakna bagi seorang wanita. Bila dah jadi ibu, kita dah mula cerewet dalam segala hal. Macam Faa lah….. ๐Ÿ˜‚

Haa sebab ini lah ibu cari! Sekarang Baby Carrie dirumuskan khas 100% organik dengan ramuan seperti susu oat organik dan susu badam, minyak almond organik dan minyak gandum.

So Fa tak payah susah susah nak cari set penjagaan bayi yang terbaik, sebab Baby Carrie dah ade yang organik. Fa ni kalau dengar perkataan organik memang suka bebenor .. Yela kita tahu ia dari bahan semula jadi dan sesuai untuk bayi baru lahir.

Fa ni memilih bab barang baby, cek satu satu ingredients dia. Kita sebagai ibu mestilah nak beri yang terbaik untuk anak kan. So ini jenama pilihan fa yang dah bertapak lebih dari 20 tahun.

Set lengkap ni ada 5 item:
๐Ÿ‘‰Baby Carrie Head to Toe
๐Ÿ‘‰Baby Carrie Bath
๐Ÿ‘‰Baby Carrie Lotion
๐Ÿ‘‰Baby Carrie Nourishing Oil
๐Ÿ‘‰Baby Carrie Calming Oil

Baby Calming Oil ni sangat best ok, Fa jenis yang xpakaikan bedak kat baby, so wangian calming oil lavender ni lah fa sapu kat baby n kat baju sikit. Haaa wangi semerbak baby pon calm je tidur pon lena ๐Ÿ’ž

Tengok lahhh lena kan. ๐Ÿ˜˜
Im a happy baby

Ok lagi satu nak bagitahu ni ye, kenapa Faa pilih Baby Carrie, sebab produk ni NO PARABEN, NO ALCOHOL, NO SULFATE … Eh banyak lagi lah NO dia haaa. Dah kata produk organik kan…. YAKIN 100% lah kita sebagai pengguna.

Korang boleh dapatkan produk ni di semua pasaraya.. Giant pon hado.. No worries, tak susah pon nak cari kalau produk gajah comel ni heeee.

Untuk mengetahu lebih lanjut, korang boleh terus ke link ini http://facebook.com/CarrirMY

Terima kasih Baby Carrie membantu Faa sebagai seorang ibu.

Harini pulak Hari Gajah Sedunia kan, so Happy Elephant Day Baby Carrie! ๐Ÿ˜˜

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s