PULANGAN TUNAI SEBANYAK 20% BAGI PENGGUNA MAYBANK BILA BERBELANJA DI PG MALL

Leading #1 tau untuk e-commerce Platform haa

Dengar sahaja CASHBACK atau pulangan tunai memang rata-rata antara kita akan gembira tak terhingga terutamanya bagi penggemar online shopping. Tawaran ini dinanti bukan itu sahaja, dengan diskaun dan promosi hebat yang ada di PG Mall pastinya menjadikan pembelian di dalam talian kita lebih berhemat.

Lagipun sekarang ni sudah menjadi norma baru rakyat Malaysia online shopping semakin meningkat sejak perlaksanaan PKP ni. Bukan itu sahaja, banyak peluang bagi usahawan juga untuk mula menceburi bidang perniagaan online. Sekaligus, kita akan nampak bahawa semakin banyak pembeli, semakin banyak juga lah peniaga. 

PG Mall adalah platform perdagangan (e-Commerce) nombor 1 Malaysia dan juga satu-satunya e-commerce platform tempatan yang ditubuhkan pada tahun 2017. Platform ini menawarkan pelbagai barangan keperluan seperti koleksi pakaian, barangan bayi, perhiasan, barangan eletronik dan sebagainya. Senang kan! Hanya dibawah satu platform sahaja korang akan dapat semua barang ni tanpa pergi ke platfom lain di setiap kali pembelian. Untuk lebih mudah PG Mall boleh diakses melalui laman web https://pgmall.my// ataupun melalui aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turun melalui App Store ataupun Google Play.

Untuk pengetahuan korang, PG Mall ni berada di dalam Iprice insight report. Korang boleh ke link ni untuk lihat dengan lebih terperinci https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Promosi kali ini PG Mall bekerjasama dengan Maybank memberikan pulangan tunai dengan cara pembayaran melalui Maybank QRPay. Guna sahaja Maybank QRPay, aplikasi mudah ini hanya memerlukan untuk scan dan bayar. Semudah A B C! Happy nya shopping hehehe.

Promosi Maybank QRPay Cashback ini menawarkan pulangan tunai 20% serta merta dengan minimum perbelanjaan RM30 melalui PG Mall. Paling best, pembeli layak menikmati pulangan tunai ini sebanyak 2 kali sebulan bermula dari 4 Mei – 26 Jun 2020. So masih ada masa lagi untuk rebut peluang ni, 2 kali pembelian x RM20 = RM40 anda boleh untung

Jom berbelanja dengan Maybank QR Pay

Anda juga berpeluang menjana pendapatan dengan PG Mall, peluang dibuka kepada usahawan tanpa mengenakan sebarang modal yang dikenali dengan “Consumerchant concept”. Kita perlu terlebih dahulu kena jadi shopper di PG Mall. Registration percuma. Bila dah dapat referral link, boleh la ajak orang ramai untuk daftar jadi shopper bawah kita. Dalam konsep ni korang akan dapat Forever Cashback sebanyak 3.5%. Perggggh lagi banyak tau! Rugi kalau tak cuba. Haa untuk penerangan lebih lanjut boleh la terus ke link ni https://pgmall.my/consuMerchant-concept

Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman sesawang seperti yang tertera di bawah:

Website
www.pgmall.my

Facebook
PGMallOfffcial

Instagram
PGMall.my

4 Comments Add yours

  1. memang ramai yang guna maybank so tak hairan lah kalau PG Mall buat offer macam ni. Syok la nak shopping dekat PG Mall ni bila ada shopback

  2. mawardiyunus says:

    Lepas ni boleh la usha tengok apa yang boleh dibeli kat PG Mall ni. Bukan sikit 20% tu. Rugi kalau tak berbelanja kat sini . siap ada cashback tu.

  3. Huda Halid says:

    wah ramai yang rekemen shopping di PG Mall, rupa yer memang berbaloi sangat kan dengan dapat cash back ni..

  4. Rane Chin says:

    The Promosi Maybank QRPay Cashback is nice for a maybank customer like me. Shopping and get cash back is the best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s