Elegan Residensi@Taman Putra Perdana lengkap dengan pelbagai kemudahan

Setiap orang pastinya menyimpan impian untuk mempunyai rumah sendiri kan? Samalah macam sis ni. Ok jom kita baca sikit pasal rumah yang sis nak bagitahu ni ye…

Rumah dengan suasana bertemakan moden dan mewah sudah tentu memikat hati ❤ Apa kata korang datang dan lihat sendiri show unit house di Elegan Residensi@Taman Putra Perdana pada:

24 & 25 Ogos 2019
10.00 am – 5.00 pm
Elegan Residensi@Taman Putra Perdana

Apa keistimewaan perumahan di Elegan Residensi@Taman Putra Perdana ni?

Haa meh tengok list yang sis sediakan ni.

🏡 Terletak di Taman Putra Perdana
🏡 Mempunyai 404 unit rumah 1 1/2 Storey Town House
🏡 Dilengkapi dengan persekitaran semulajadi seperti tasik
🏡 Mudah diakses dengan 4 laluan lebuhraya utama
🏡 Kemudahan fasiliti seperti sekolah, shopping mall dan lain-lain
🏡 Outdoor Facilities :

• Central park
• Children’s playground
• Outdoor fitness equipment
• Multipurpose court
• Jogging path
• Gazebos
• Open green lawn
• Park benches

Seronokkan???? Banyak sangat kemudahan nye! Strategik pulak tu.

Ok sekarang kita tengok gambar rumah contoh 🤗

#

Nahhhh dah tengokkan? Terpikat tak?

Boleh terus call no di bawah ye 🤗
Mobile : 013-3970855
office : 03-80665533

#eleganresidensi
#pestameriahceria
#affordablehouse
#durianparty
#temawarisan
#townhouse
#putraperdanahouse