Safi Expert Solution, Kecil Tapi Bermanfaat

Bak kata orang, kecil-kecil cili padi kan… Penangan Safi Expert Solution keluaran baru Safi Malaysia sememangnya tidak menghampakan.

Kali ini produk baru ni memang sesuai bagi sis yang suka kan outdoor sport, plus suka picit jerawat. hahahhahaha Seksanya nak hilangkan dark spot kat pipi (kesan picit jerawat) ni nak hilang. Mujur ada Safi Expert Solution.

IMG_20190304_220932

Safi Expert Solution

CLINICALLY PROVEN- Lighten dark spot in just 2 weeks

Wowwwww sangat kan!

Paling best Safi kekalkan produknya dengan :

NO Mineral Oil

NO Alcohol

NO Silicone

NO Paraben

NO Animal Testing

*part ni paling best jugak* sebab sis memang penggemar barang kecantikan tanpa barang terlarang itu.

Safi Expert Solution di datangkan dalam kotak kombinasi warna rose gold dan hitam. Memang nampak elegan.

Dalam kotak ni ade 2 set Ampoules 1 dan 1 Ampoules 2

Diformulasikan dengan kandungan DN Age Technology yang efektif memudarkan age spot, UV spot serta kesan jerawat dan seterusnya menjadikan kulit lebih anjal, cerah & sekata.
Langkah penggunaan:
1- Sapukan Ampoules 1 sehingga menyerap sepenuhnya di muka
2- Sapukan Ampoules 2 dengan cara sapuan keatas.
Cadangan Pemakaian:
Safi Expert Solution ini adalah Intensive Ampoules untuk penggunaan selama sebulan secara konsisten.
Selepas penggunaan selama sebulan, pengguna boleh teruskan dengan menggunakan Safi Rania Gold Youthful Elixr untuk kekalkan muka toink toink 🙂
Penggunaan pagi: adalah dicadangkan digunakan bersama Safi Rania Gold Moisturising Day Cream SPF25PA++IR

 Gambar sebelum dan selepas penggunaan selama seminggu 🙂

pergi hiking pon muka tak payah pakai mekap haaa… Natural je skin tone pon dah bertukar 🙂 Alhamdulillah

 

Sis memang suka outdoor sport kan, so sekarang krim Bio Skin Moisturaiser Anti Photo Ageing Lines ni menjadi teman sis apabila melakukan aktiviti luar.

IMG_20190302_124049

tadaaaa sis bawak dan jadikan krim ni sebagai sunblock juga 🙂

Sis bawak krim ni sampai ke air terjun tingkat 7 tau. Gunung Nuang via Janda Baik 🙂

 

Apa pulak kelebihan nye?

“Filter more 90% of UV rays, free radicals & Pollutants”

Anti Photo Ageing Lines yup tu funsi utama krim ni. Sebenarnya krim ini di formulasikan dengan Amino Peptides untuk meningkatkan lagi kecantikan kulit dan mengurangkan kedutan di muka.

Kombinasi set Ampoules dan Bio Skin Moisturaiser Anti Photo Ageing Lines sangat berkesan dan bermanfaat bagi sis 🙂 Loveeee safi.

Tapi nak dapat kan kat manaa?

Jangan risau  WATSON kan ada 🙂

#safiexpertsolutionmediasosial  #safiexpertsolutionsocialmedia #safimalaysia #beautyblogger

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s