Lunch di BBQ Lamb KL Kemensah bersama kumpulan U

Assalamualaikum,

 

Alhamdulillah diberi peluang untuk menjejak kaki lagi ke BBQ Lamb KL Kemensah 🙂 kali ni ade meet & greet dengan kumpulan UKAYS. Kalau korang nak tahu kumpulan ni kumpulan yang dah lama ada di dalam industri musik.

Alahmdulillah bersama dengan geng Propa Rangers gitew, Thanks Otomen dan Kak Leya kerana bagi peluang untuk sama-sama menjamu selera dan beramah mesra dengan kumpulan UKAYS.

Otai-otai memang kenal lah kalau sebut UKAYS.

Kumpulan UKAYS jugak dah keluarkan lagu baru dorang, haa korang kene dengar tau…. Terpaksaku Lepaskan , I love You, I Miss You. Kompem lagu tu korang akan teringat-ingat tau hahaha. sebab kiteorang aritu pon sampai sekarang otometik akan nyanyi lagu I Love You, I Miss You sebab lagu ni rancak sikit hehehe.

Jom kita tengok gambar pulak 🙂

Sediakan tisu untuk lap air liur yang menitik ehhehe

 

20181229_192152_0001 (1)

ini itik tau, untuk komen yang ni : daging itik ni sangat juicy, lembutttt ya Allah sedap

 

20181229_192458_0001

ini lah dia pekerja BBQ Lamb KL Kemensah, siap bertopi koboi dan jersi masing masing. hhehhehe senang dari jauh orang dah nampak.

Pada sis, bab ni penting, pernah sis singgah kedai yang tak selarikan pemakaian pekerja ni, sampai sis terkeliru mana satu staff n pelanggan. hehehhe.. Adik adik yang kat sini pon muda muda je… Sis doakan semua bakal menjadi usahawan berjaya macam bos mereka.

Terinspirasi la kata kan haaa.

20181229_192631_0001 (1)

bergambar dengan big boss and his wife 🙂 dorang sangat sporting, sempoi

20181229_192834_0001 (1)

haa ade empat jenis dalam satu dulang : daging, ayam, kambing dan itik

20181229_211104_0001 (1)

bersama abam-abam UKAYS

20181229_211135_0001

gerenti sedap (dah thumbs up) heee

20181229_211200_0001

bersama team propa rangers .. makan kenyang-kenyang yeee

20181229_211306_0001 (1)

siap untuk di hidang dalam dulang ye, menu nye mengamcam

20181229_214130_0001

korang boleh rujuk gambar ni ye. waktu operasi BBQ Lamb KL Kemensah

Kat BBQ Lamb KL Kemensah ni, macam macam menu ada! sekarang dah masok 2019 kan? BBQ Lamb KL Kemensah keluarkan menu baru hehehhehe.

Ni gamba menu yang sedia ada ye, yang baru belum masokkan dalam menu lagi  🙂

kalau nak tahu, nak try yang terbaru kene la datang !

IMG_20181229_134445IMG_20181229_134448

IMG_20181229_134452

untuk Vege pon ade 🙂 tak payah susah susah nak cari tempat lain. Kat sini ade.

IMG_20181229_134455

IMG_20181229_134500

kalau nak deting berdua, yang ini sesuai 🙂

 

Ok sebarang maklumat lanjut atau promosi atau waktu operasi korang boleh la terus ke FB : BBQ Lamb KL Kemensah

BBQ Lamb KL Kemensah

Waze : “BBQ Kemensah”

WebsiteFB BBQ Lamb KL Kemensah

Tempahan : 012-2114100

 

Ok tak habis lagi ye, kalau korang nak tahu berita berita panas dan terkini korang boleh follow http://www.proparangers.com  🙂

 

#bbqlambklkemensah #bbq #kemensah #selangor #klfood #blogger #foodblogger #proparangers #propa #mediaonline

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s