MMSOS SATU APLIKASI MANTAP DALAM MELINDUNGI DAN MENGURANGKAN BEBANAN RAKYAT

37320580_1919592351456337_4852238602576330752_n

 

MMSOS “Panic Button”

Mesti ramai yang masih tak tahu apa itu MMSOS “Panic Button”
MMSOS ini merupakan aplikasi bantuan kecemasan “Creating Awareness”. Merupakan kempen menanam dan menyemai kesedaran rakyat akan kepentingan aplikasi MMSOS ini, dengan hanya menekan “Panic Button” para pengguna yang berdepan dengan
kecemasan seperti kecemasan kes ragut, rompakan, serangan, jenayah harta benda,
kecurian kenderaan, kebakaran, pembuli jalan raya, cubaan rompakan, perbuatan
yang mencurigakan, membantu dalam memaklumkan ahli keluarga bila berlaku
kecemasan, tunda kenderaan, tuntutan insuran, ‘jump start’ kereta, membantu ganti
tayar pancit atau rosak dan mengatur ambulan.

Suka untuk fafa highlight kan yang ni ye ” kes ragut, rompakan, serangan, jenayah harta benda, kecurian kenderaan, kebakaran, pembuli jalan raya, cubaan rompakan, perbuatan yang mencurigakan,  ” haaaaa……Andai kata berlaku sebarang insiden macam ni korang tekan aje… PLEASE keadaan macam ni bukan boleh buat main wooo….

“Panic Button” dengan segera bantuan MMSOS datang berdesupppppp!

Aplikasi ini juga merupakan yang pertama di Malaysia, kerjasama bantuan
ambulan, polis, bomba, hospital atau klinik, laporan jenayah, motor assist dan kaunseling yang mudah diakses.

Korang jangan risau, MMSOS ni beroperasi 24 jam, tujuh hari seminggu dan 365 hari sepanjang tahun. Sebab itu lah berbaloinya dengan MMSOS ni. Kat mana pon ada berada MMSOS pasti datang. Korang boleh menggunakan perkhidmatan ini pada bila-bila masa dan di mana sahaja ketika mengalami kes kecemasan.

39227351_1973286892753549_2832821761127481344_n

haaa nak crew bertungkus lumus mengambil maklumat anda 🙂

46817177_2134347653314138_8804914464127188992_n

walaupun hujan, crew MMSOS steady datang. Penyelamat ketika di dalam kesusahan

46959206_2137616852987218_3523209269736374272_n

dimana jua anda berada 🙂

Kat mana nak dapatkan aplikasi ni?
Korang boleh dapatkan aplikasi ini muat turun secara percuma di Play Store dan Apps Store dengan hanya klik http://bit.ly/2mC6Y03. Kemudian buat pendaftaran dengan memasukkan butiran diri.
Apa kelebihan Melanggan Aplikasi MMSOS?
• Kelebihan melanggan aplikasi ini, percuma ‘Personal Accident Insurance’ (value
worth 50,000).
• Percuma pemeriksaan kesihatan (worth RM365).
• Diskaun 70% untuk ‘Car Tinted’.
• Diskaun 40% untuk pakej percutian ke Marina Island (all in package for 2 person,
3D2N + Dining).
• ‘Special rate’ untuk memperbaharui insuran kereta.
• ‘Special rate’ untuk penyelenggaraan kereta.
• ‘Ambulance fees’.
• Percuma ‘towing’.

Haaa tengok kelebihan nya sangat berbaloikan?
Pengenalan aplikasi ini adalah tepat pada masanya, sekali gus dapat membantu
kerajaan dan polis memastikan kadar jenayah di seluruh negara terus menurun dan
rakyat sentiasa berasa selamat. Ia juga membantu dalam mengurangkan kos bebanan
pengguna.

Buatlah pilihan bijak.

 

Team MMSOS 🙂

46773967_2134090620006508_3720351030286745600_ngua damai 29gua damai 60

Advertisements

2 thoughts on “MMSOS SATU APLIKASI MANTAP DALAM MELINDUNGI DAN MENGURANGKAN BEBANAN RAKYAT

  1. Illya LeYa says:

    Memang senang ada aplikasi MMSOS ni.. Bila berlaku apa-apa kejadian kecemasan, dah tak perlu rasa risau lagi.. Tekan saja panic button dan bantuan akan sampai. Memang best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s