MMSOS SATU APLIKASI MANTAP DALAM MELINDUNGI DAN MENGURANGKAN BEBANAN RAKYAT

37320580_1919592351456337_4852238602576330752_n

 

MMSOS “Panic Button”

Mesti ramai yang masih tak tahu apa itu MMSOS “Panic Button”
MMSOS ini merupakan aplikasi bantuan kecemasan “Creating Awareness”. Merupakan kempen menanam dan menyemai kesedaran rakyat akan kepentingan aplikasi MMSOS ini, dengan hanya menekan “Panic Button” para pengguna yang berdepan dengan
kecemasan seperti kecemasan kes ragut, rompakan, serangan, jenayah harta benda,
kecurian kenderaan, kebakaran, pembuli jalan raya, cubaan rompakan, perbuatan
yang mencurigakan, membantu dalam memaklumkan ahli keluarga bila berlaku
kecemasan, tunda kenderaan, tuntutan insuran, ‘jump start’ kereta, membantu ganti
tayar pancit atau rosak dan mengatur ambulan.

Suka untuk fafa highlight kan yang ni ye ” kes ragut, rompakan, serangan, jenayah harta benda, kecurian kenderaan, kebakaran, pembuli jalan raya, cubaan rompakan, perbuatan yang mencurigakan,  ” haaaaa……Andai kata berlaku sebarang insiden macam ni korang tekan aje… PLEASE keadaan macam ni bukan boleh buat main wooo….

“Panic Button” dengan segera bantuan MMSOS datang berdesupppppp!

Aplikasi ini juga merupakan yang pertama di Malaysia, kerjasama bantuan
ambulan, polis, bomba, hospital atau klinik, laporan jenayah, motor assist dan kaunseling yang mudah diakses.

Korang jangan risau, MMSOS ni beroperasi 24 jam, tujuh hari seminggu dan 365 hari sepanjang tahun. Sebab itu lah berbaloinya dengan MMSOS ni. Kat mana pon ada berada MMSOS pasti datang. Korang boleh menggunakan perkhidmatan ini pada bila-bila masa dan di mana sahaja ketika mengalami kes kecemasan.

39227351_1973286892753549_2832821761127481344_n

haaa nak crew bertungkus lumus mengambil maklumat anda 🙂

46817177_2134347653314138_8804914464127188992_n

walaupun hujan, crew MMSOS steady datang. Penyelamat ketika di dalam kesusahan

46959206_2137616852987218_3523209269736374272_n

dimana jua anda berada 🙂

Kat mana nak dapatkan aplikasi ni?
Korang boleh dapatkan aplikasi ini muat turun secara percuma di Play Store dan Apps Store dengan hanya klik http://bit.ly/2mC6Y03. Kemudian buat pendaftaran dengan memasukkan butiran diri.
Apa kelebihan Melanggan Aplikasi MMSOS?
• Kelebihan melanggan aplikasi ini, percuma ‘Personal Accident Insurance’ (value
worth 50,000).
• Percuma pemeriksaan kesihatan (worth RM365).
• Diskaun 70% untuk ‘Car Tinted’.
• Diskaun 40% untuk pakej percutian ke Marina Island (all in package for 2 person,
3D2N + Dining).
• ‘Special rate’ untuk memperbaharui insuran kereta.
• ‘Special rate’ untuk penyelenggaraan kereta.
• ‘Ambulance fees’.
• Percuma ‘towing’.

Haaa tengok kelebihan nya sangat berbaloikan?
Pengenalan aplikasi ini adalah tepat pada masanya, sekali gus dapat membantu
kerajaan dan polis memastikan kadar jenayah di seluruh negara terus menurun dan
rakyat sentiasa berasa selamat. Ia juga membantu dalam mengurangkan kos bebanan
pengguna.

Buatlah pilihan bijak.

 

Team MMSOS 🙂

46773967_2134090620006508_3720351030286745600_ngua damai 29gua damai 60

Advertisements

Promosi ‘GEMPAK’ Cuti Sekolah! jom ke Menara Kuala Lumpur!

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗥𝗜𝗔𝗡𝗚 𝗥𝗜𝗔 𝗖𝗨𝗧𝗜 𝗦𝗘𝗞𝗢𝗟𝗔𝗛 @𝗞𝗟 𝗧𝗢𝗪𝗘𝗥! 📣

Memandagkan cuti sekolah dah mula, mesti mak ayah tengah pening nak rancang percutian untuk anak-anak kan? Jangan susah hati, jangan gundah gulana okay!!!! Sempena cuti sekolah ni Menara Kuala Lumpur buat promosi gempak punya!

Promosi tiket PERCUMA bagi anak2 untuk ke ‘Sky Deck (Termasuk Observation Deck + Sky Box)’!

 

Sapa tak nak weiii.. PERCUMA pulak tu! Tapi mengikut terma dan syarat yang dinyatakan. Tawaran ini berlangsung pada 24 November 2018 – 31 Disember 2018.

 

47571383_2882661511759516_7528417018018529280_n

 

Bukan itu sahaja ye, Menara Kuala Lumpur juga ada Program Riang Ria Cuti Sekolah. Terdapat pelbagai aktiviti menarik menanti anak-anak anda antaranya:-

▶️ Aktiviti harian untuk kanak-kanak
▶️ Cuti-Cuti Bersama Mak Cun
▶️ Pertandingan Memasak
▶️ Kem Motivasi
dan banyak lagi!

Menarik kan?

Bermula dari 4 Disember 2018 – 30 Disember 2018

Untuk pendaftaran bagi program ini boleh hubungi  03 2020 1926

 

48077718_2882661705092830_4013114800253960192_n

Sedikit gambaran untuk mereka yang bakal menjejak kaki ke Menara KL 🙂

20171212_Menara-KL_MG_527620171212_Menara-KL_MG_5528observation-decksky-boxDCIM100GOPROGOPR2558.Print