BBQ Lamb KL Kemensah Dalam Suasana Hijau Alam Semula Jadi

Assalamualaikum semua,

Bila post kat FB pasal makan kat sungai, banyak orang text dan bertanyakan pasal tempat ni. Maghi sini Faa nak citer pasal tempat makan special and tenang di abad ini hahahha….

BBQ LAMB KL KEMENSAH

Setibanya saya di tempat ni memang terpaku dek keindahan sekeliling dengan penuh kehijauan. Rugi kalau tak datang tau haaa…

Lokasi:ย Jalan Taman Zooview, Kampung Kemensah, 68000 Ampang, Selangor

BBQ Lamb KL Kemensah ni terletak di belakang Zoo Negara sahaja. Sesuailah kalau nak singgah ke Zoo boleh lah alang-alang menjejakkan kaki makan tengahari di sini pula. Ataupun korang just nak datang makan, boleh terus waze je. Confirm sampai.

37184668_2568588236500180_6376948926049681408_n
pastikan anda jumpa tanda ini ye ๐Ÿ™‚ dah sampai

Alhamdulillah hari tu Fa dapat mencuba menu istimewa dari BBQ Kemensah Lamb KL. Nak tengok takkkkkk? haaa ni diaa ๐Ÿ™‚

37107189_2568588533166817_3181396067010740224_n
haa tengok, ayam, kambing dan daging ๐Ÿ™‚ bau nya pun dah menyelerakan
37114426_2568588593166811_5136181574869450752_n
Sup ni di makan bersama nasi herba ๐Ÿ™‚
37161658_2568588646500139_3155421066877206528_n
Nasi herba. sepinggan pon tak cukup tau!
37218018_2568588739833463_2727572926114037760_n
coleslow ๐Ÿ™‚ย 

Review jujur Faa ye,

makanan kat sini memang superb! rugi kalau sapa tak cuba.

paling best bila dapat makan lamb grill dengan nasi herba. MasyaAllahhhhhh… tak boleh move on rasa dia wehhh…

Sis akan REPEAT!

di ulangi REPEAT!

 

๐Ÿ™‚

Pakej kat sini pon ada untuk 4 pax beharga RM 120

  • 4 pax Herbs Rice
  • Lamb Grill
  • Chicken Grill
  • Beef Tenderloin
  • Smokey Duck
  • Soup
  • Coselaw
  • FREE flow ice Lemon tea

BERBALOI KAN? haaaaaa bukan hidangan je yang berbaloi ya, pandangan mata pon berbaloi ๐Ÿ™‚

tenangggggg, sejuk je mata memandang. Sambil tunggu makanan, boleh la mandi dulu kat kolam yang disediakan tu ๐Ÿ™‚ anak anak mesti suka.

37215657_2568588999833437_8908323004438544384_n

37178568_2568588836500120_1777913635008413696_n
ada dua kolam, satu untuk kanak kanak dan satu untuk dewasa

37116618_2568589109833426_3911881708122669056_n

37138233_2568588899833447_1106355237255380992_n
Haa kalau ade nak sambut birthday pon boleh, bawaklah belon , kek anda , dan setup kan di sini ๐Ÿ™‚

Dah tak sabar ke nak makan dalam sungai ?

haaa ni Tuan Kedai nya, Encik Zainuddin. Alhamdulillah BBQ Lamb KL Kemensah kini mendapat pilihan di hati orang ramai ๐Ÿ™‚

40524741_851601805230387_1188076563543883776_n
toodiaa BOSS ๐Ÿ™‚

Ok sebarang maklumat lanjut atau promosi atau waktu operasi korang boleh la terus ke FB :ย BBQ Lamb KL Kemensah

BBQ Lamb KL Kemensah

Waktu Operasi:

Selasa – Jumaat : 6pm-11pm

Sabtu dan Ahad : 12pm-4pm, 7pm-11pm

Waze : โ€œBBQ Kemensahโ€

Website:ย FB BBQ Lamb KL Kemensah

Tempahan :ย 012-2114100

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s